[일반] 영어훈화자료- Let's discover and deepen one skill or talent
2009-06-23

Let’s discover and deepen one skill or talent

We all know Kim Yeon Ah very well. She is called the queen of figure skating with perfect jump and record score. She has started figure skating at 7 and then became the world’s top figure skater at the age of 12.

My beloved Children! Be the best in the world by discovering then deepening one skill or talent.

Thank you.