[일반] 영어훈화- Reading is the most important treasure. 2009. 10. 19
2009-10-28

It is the season for reading.

We need to experience many different things to live but

we don''t get to experience them all directly.

For this reason we need to read more and seek for treasures through reading.

Reading helps us to obtain lots of knowledge and experiences in our lives.

Let''s start reading books from today.

Thank you.

독서는 최고의 보물이다.

독서의 계절입니다.

우리가 살아가는 데는 많은 경험을 해야 하는데 직접 경험을 하지 못하는 경우가 많습니다.

경험을 채우기 위해서 책을 읽고 또 보물을 찾아봅시다.

독서는 우리에게 많은 지식과 경험을 쌓게 합니다.

오늘부터 책 한 권을 더 읽어 봅시다.

감사합니다.